Om oss

flyttbolag kristianstad suedia sweden flytt firma flytt transport mcdf transport ab
MCDF har varit verksamma inom transportbranschen sedan 2018. Vårt företag har ett brett utbud av lättlastbilar och vår personal består av duktiga och trevliga medarbetare som alltid strävar efter att tillhandahålla säkra och snabba tjänster. Vi är stolta över att ha giltiga transporttillstånd och vara registrerade för skatt. Vi är tillgängliga dygnet runt och håller kontinuerlig kontakt med våra kunder från beställning till leverans, oavsett om det gäller inrikes eller utrikes transporter eller långdistansflytt. Vi erbjuder ett fast pris till våra kunder och garanterar en professionell och pålitlig service. För att erbjuda extra trygghet till våra kunder, har vi en försäkring hos Trygg Hansa som skyddar dina föremål under transporten. Vi administrerar också RUT-avdraget med Skatteverket, vilket ger dig möjlighet att dra av 50% av kostnaderna för våra utförda tjänster. MCDF flytt&städ erbjuder en helhetslösning för dig som behöver hjälp med flytt, inklusive packning, transport, flyttstädning, magasinering, kontorsflytt, utlandsflytt samt bo tömning eller bortforsling. Vi följer branschstandarder och säkerhetsregler enligt Bohag 2010 och Allmänna Bestämmelser Magasinering för konsumenter, Kontor 2003 och även Alltrans 2007 för företagare för att säkerställa en trygg och effektiv flytt eller andra transporttjänster.  Oavsett om du behöver flytta en hel lägenhet eller bara några få möbler, kan du lita på att MCDF Transport utför uppdraget på ett säkert och pålitligt sätt.
Kvalitetsstämplar

Trafiktillstånd

Transportstyrelsen har prövat företaget som lämpligt att få ett trafiktillstånd och driva ett trafikföretag.
Läs mer

Gemenskapstillstånd

Transportstyrelsen har prövat företaget som lämpligt att få ett trafiktillstånd och driva ett trafikföretag. Läs mer

Medlem i Sveriges Åkeriföretag

Sveriges Åkeriföretag är åkerinäringens branschorganisation som verkar för en sund och lönsam utveckling av åkerinäringen. Läs mer

Försäkringar

Trygg Hansa är företagets försäkringsbolag.

Vi på MCDF Transport AB är dedikerade till att tillhandahålla pålitliga försäkringslösningar för att skydda våra kunder i händelse av olyckor eller skador. Vi förstår att tvister och skador kan uppstå i samband med hantering av möbler och bohag under transport och manövrering. Därför erbjuder vi följande försäkringar för att skydda våra kunder i händelse av sådana situationer:

  1. Transportförsäkring – Denna försäkring täcker skador som kan uppstå under transport av dina möbler och bohag. Om dina föremål skadas eller försvinner under transporten, täcker vår försäkring kostnaden för reparation eller ersättning.
  2. Hanteringsförsäkring – Denna försäkring täcker skador som kan uppstå under hantering av dina möbler och bohag. Om dina föremål skadas på grund av felaktig hantering, täcker vår försäkring kostnaden för reparation eller ersättning.
  3. Tvisteförsäkring – Denna försäkring skyddar dig om det uppstår tvister mellan dig och andra parter under transport och manövrering av dina möbler och bohag. Om det uppstår tvister, täcker vår försäkring kostnaden för rättsliga avgifter och andra kostnader för att lösa tvisten.

Vi förstår vikten av att skydda dina värdefulla föremål under transport och manövrering. Med våra försäkringslösningar kan du ha lugn i sinnet att dina föremål är skyddade och att du har tillgång till vårt stöd i händelse av en olycka eller tvist.

Styrkor som representerar oss

Kvalitet

Samarbete

Punktlighet

Hållbar