Flyttjänster

Professionella flyttjänster

Även om du som privat person eller företag flyttar inom samma stad eller till andra sidan landet eller även utomlands, MCDF Transport AB kan hjälpa dig att undvika flyttrelaterad stress. 

Vi hjälper dig med allt från packning till uppackning. Packar du själv, behöver du se till att använda riktiga flyttlådor. Väljer du att ha hjälp med nedpackning, behöver du berätta eller märka upp vad som ska packas. Vi använder alltid stabila flyttlådor och skyddsemballage för att skydda alla ömtåliga föremål.

Vi bär ut dina saker där du flyttar ifrån, transporterar säkert alla dina lådor och möbler till det nya stället och bär allt in på avtalat plats.

Kontakta oss på telefon 0768 429 088 och boka direkt flyttransport eller få ett komplett kostnadsfri offert, då hela flytthjälpen blir enklare!

Flyttjänster

Flyttjänster

Vi hjälper ofta företag som behöver interna flyttningar – flytt av kontor, lådor eller ommöblering av interiör.

Nyckeln till en smart flytt är att låta oss skapa en plan för att flytten ska vara så smidig som helst. Målet är att vi ska hjälpa ert företag med flytten utan att det märks.

Det kan tyckas att hyra en skåpbil för att transportera dina varor är det mest ekonomiskt effektiva alternativet, även om det oftast inte är det. Att anlita ett flyttföretag är den mest effektiva lösningen för alla typer av bostadsflytt.

Du slipper betala hyreskostnaderna för skåpbilen, bränslet, förbrukningsvarorna för förpackning och självklart slipper du flyttstressen.

Fördelar med flyttransporter

Dina varor är alltid försäkrade under hela flytten! Effektivitet kommer aldrig på bekostnad av säkerheten. Våra medarbetare är alla erfarna förare och flyttkonsulter som alltid tänker på säkerhet. Vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina tillhörigheter till oss. Oavsett om du vill flytta möbler, kontor eller flytta hela bohaget vi behandlar alla uppdrag med omsorg.

Punktlighet är en egenskap som definierar oss från de första ögonblicken på transportmarknaden och vi vill att du ska njuta av denna kvalitet. Vi är snabba och effektiva. Vi hjälper dig att komma till den plats där du vill vara så snart som möjligt. Har du bråttom? Inga problem, vi är de mest lämpliga för dina krav.

Oavsett behovet av att flytta – vi anpassar oss efter dig!

Våra medarbetare arbetar alltid i team. Varje uppdrag kommer att tilldelas en teamledare, samt fordon och hjälpmedel speciellt anpassade efter dina behov.

En viktig moment i en flytt är packning. Gör man det rätt från början, fungerar flytten som smort. 

Genom att anlita ett transportföretag som erbjuder flyttjänster kan du vara säker på att alla dina varor kommer att vara säkra. Från att packa upp dina tillhörigheter, säkert transport av flyttgods till uppackning från flyttlådorna i det nya hemmet. 

Våra serviceinriktade medarbetare arbetar snabbt och effektivt till konkurrenskraftiga priser.

Vi tillhandahåller förpackningstjänster för kunder som flyttar eller vill magasinera dem. Vi vet exakt vad varje transport innebär och under vilka förhållanden varorna flyttas. Beroende på de begärda transporttjänster hittar vi den bästa lösningen för att packa dina möbler, elektronisk utrustning och personliga tillhörigheter.

RUT-avdrag ger dig möjligheten till 50% skatteavdrag för arbetskostnad. Det gäller bostäder där du eller andra i boende som behöver flytthjälp är skattereduktion berättigat.

Material och resekostnader ger däremot inte rätt till RUT-avdrag. ToR resa, resttid inställelse, bortforsling av bohag till tippen eller auktionskammare/dödsbouppköpare är inte heller skattereduktion berättigat.

Läs mer på Skatteverket

 

Givetvis gör vi alltid vårt yttersta och hanterar era saker varsamt, trotts detta så kan olyckan ibland vara framme och då gäller det att man har bra system och bra försäkringar.

Läs mer på Trygg-Hansa

Frågor och svar

Vad kostar en flytt med flyttfirma?

Priset är alltid individuell. Detta beror självklart på arbetet som måste utföras och vilka tjänster väljs till flytten. Du får alltid en gratis offert när du kontaktar oss. Vi lovar rimliga priser!

Vad ska jag göra för att undvika dåliga flyttjänster?

En billig flyttfirma är inte per automatik den bästa. Det finns flera oseriösa flyttjänster som erbjuder sig att flytta ditt bohag och tar priser som är svåra att säga nej till. Om du hittar en flyttfirma med pris som är markant lägre än våra, så är chansen stor att de inte är seriösa.

Hur går jag tillväga för att hitta rätt flyttfirma?

Genom att jämföra olika flyttfirmor så hittar du enkelt rätt. Det finns gott om omdömen och recensioner online.

Hur går flytten med er till?

Vi rekommenderar våra kunder att de börja packa ett par veckor innan det är dags för flytten. Vi tillhandahåller flyttkartonger till ett bra pris som dessutom har bra hållbarhet.  

När ska jag boka flytthjälp hos er?

Själva flytten bokar man senast 14 dagar innan flyttdagen. När du ringer vår flyttfirma pratar vi pris och avhandlar andra praktiska frågor.

Hur gör jag flytten mindre ansträngande?

Flyttdagen är oftast stressig. Men man kan göra mycket för att minska stressen. Boka kompletta flyttjänster, inklusive packning, uppackning och flyttstäd. Sådana kompletta tjänster gör att man tar, helt enkelt, en semester ifrån vardagen i flyttkaoset.

Hjälper ni med flytt i hela landet?

Det kan vara bra att känna till att trots kontoret för vår flyttfirma är i Kristianstad så utför vi uppdrag i hela Norden och angränsande EU-länder. Vi flyttar dessutom både privata bostäder och kontor.

Så blir flytten en succé

Börja med att sortera allt som inte ska vara med i flytten. Släng, ge bort, sälj allt i denna kategorin innan du börjar packa ner. Det underlättar en hel del!

Att be sina vänner om hjälp gör att allting går mycket snabbare, speciellt i kombination med en flyttfirma.

Planera flyttstäd och se till att det bli ordentligt gjort. Om städningen inte är ordentligt gjort behöver man oftast betala hyresvärden för det eller göra om. Ett tips är att boka ett flyttfirma som har kompletta flyttjänster, inklusive flyttstäd. Städgaranti ingår alltid då och man slipper göra om det som inte blev bra städad. 

Hemförsäkringen kan man flytta enkelt till den nya bostaden. Men man måste komma ihåg att göra det. Skriv upp det så det inte glöms bort!

Precis som försäkringarna så ska bredbandet med. Kan du flytta det du har idag eller finns det andra erbjudanden?

Huset du flyttar till är kopplat till elnätet, men ett el avtal behöver tecknas.

Det är viktigt att sophämtnings avtalet flyttar till den nya bostaden. Har du bott i lägenhet tidigare så ska ett nytt tecknas.

Adressändringen behöver genomföras för att alla räkningar och information ska komma fram. Men den nya adressen delas endast med vissa bolag och myndigheter. De andra som behöver ha den nya adressen får man själv kontakta. 

Trädgården måste tas hand om. Flyttfirman och dess kostnad bleknar när det kommer till trädgårdens kostnader. Men genom att planera denna del av husägandet så kan man minska alla dessa kostnader.

De flesta flyttar på helgen, men det är inte alltid möjligt. Det är mycket värt att ta ut en semesterdag för att vara ledig då man flyttar.

Vi erbjuder kompletta flyttjänster, från packning till uppackning, flyttstäd och inga huvudvärk!

Checklista för flytten

Före flytten:

Under flytten:

Efter flytten:

Varför dra nytta av omlokaliseringstjänster?

Kampen för vidarebosättning är känd för alla. Du kan dock minska din stress genom att anställa ett transportföretag som erbjuder flytttjänster.

Vi kommer att omvandla den tröttsamma upplevelsen av omlokalisering till en trevlig upplevelse och njuta av med oss.

Fördelarna med att arbeta med oss:

  •  Vi har rätt utrustning;
  •  Vi har erfarenhet inom området;
  •  Vi gör lämpliga uppskattningar;
  •  Vi erbjuder dig omlokaliseringstjänster av hög kvalitet.

Omlokaliseringstjänster – lämplig utrustning

I avsaknad av korrekt utrustning kan rörelsen av tunga maskiner eller möbler bli extremt farlig.

Dessa professionella motorer är utrustade med plankor, bälten och verktyg som gör det möjligt för dem att enkelt flytta de tyngsta föremålen från en plats till en annan.

Omlokaliseringstjänster – Erfarenhet inom området

Många packare glömmer att packning och flytt inte kan fungera som vi skulle vilja, särskilt när saker och ting inte går som de borde.

Genom att anlita ett transportföretag som erbjuder flytttjänster kan du vara säker på att alla dina varor kommer att vara säkra.

Omlokaliseringstjänster – Adekvata uppskattningar

När du planerar en internationell flytt och väljer att anställa proffs för att underlätta din transitering, se till att du har gjort rätt val.

Den erfarenhet som erbjuds är mycket viktig för dig, så vi ser till att du får de bästa omlokaliseringstjänsterna.

Omlokaliseringstjänster av hög kvalitet

Professionella leverantörer av omplaceringstjänster tar hand om omlokalisering av människor dagligen och känner till detta. Därför är de utbildade för att vara en trevlig närvaro för sina kunder, vilket ger dem en trevlig upplevelse.

De är utbildade för att ha ett positivt tillvägagångssätt, för att svara på alla kundens frågor på ett vänligt sätt och för att tillhandahålla nödvändiga lösningar när det behövs.