Expressbud av högsta kvalité

Kan jag boka expressbud med MCDF Transport AB?

Du kan boka expressbud med MCDF Transport AB, både paket, pall, parti och stycke.

Kom igång på bara några minuter.

expressbud

I Sverige, Norge, Danmark och norra Tyskland kan expressbudet vara framme redan samma dag om ni bokar transporten innan lunchtid.

Till andra delar EU kommer din leverans fram dagen efter upphämtning.

Expressbud, när det brinner i knutarna eller du har en leverans som måste vara framme igår finns vi tillgängliga på telefon dygnet runt, och håller tätt kontakt, hela vägen från beställning till leverans.

Ring in och berätta vad som ska vart och när det ska vara framme. Vi bevakar hela flödet, håller dig uppdaterad och återkopplar när leveransen är gjord. Det är du som bestämmer hur bråttom det är, men din transport är alltid lika viktig för oss som den är för dig.

Om du bokar transport med MCDF Transport AB kan godset vara framme redan nästa dag, även för utrikestransporter. När du gör din bokning kan du själv bestämma plats och tid för upphämtning/leverans av godset. I så fall väljer du expresstransport.

Tack vare ett brett nätverk av våra samarbetspartners kan vi hålla korta ledtider även när något oförutsägbart händer, och göra dina transporter så effektiva som möjligt. Dessutom får du alltid veta priset innan du bokar expressbud, oavsett om det sker via telefon, mejl eller på vår webbplats.

Pris varierar beroende på vikt, volym och distans. Expressbud kan du avtala om lägre priser för godstransport än du någonsin hade kunnat tänka på.

Prisoffert kan fås antingen på mejl eller telefon.

 • Vikt och mått samt antal kolli.

 • Upphämtningsadress och leveransadress.

 • Innehåll i sändningen.

 • Packa godset på ett säkert sätt.

 • Vi klarar inte farligt gods.

 • Vill du skicka något i Norge måste du ha en tullblankett fyllas i.

 • Försändelsen körs från dörr till dörr.

 • All hantering är inkluderad i tjänsten.

Varför använda oss för transporttjänster?

När du vill dra nytta av transporttjänster antingen för leverans av paket eller för transport av varor, vad du har i åtanke är att produkten anländer säkert och på villkoren för respektive destination.

Det finns många situationer där antingen säkerheten är hotad eller att tidsfristen inte respekteras, men detta kommer inte att ske i vårt fall.

Vi är ett seriöst transport-, leverans-, taxibolag som vill lyfta fram sina kvaliteter. Vi kännetecknas av:

 • Uppmärksamhet på detaljer;
 • Låga kostnader;
 • Spara;
 • Punktlighet;
 • Snabbhet;
 • Allvar;
 •  Engagemang.

Hos oss kan du njuta av att spara många kostnader som skulle ha varit för dyra. Att arbeta med oss kommer att ge dig många fördelar, inklusive nöjda och nöjda kunder.

Transporttjänster – Vikten av kundnöjdhet

Hos oss kan du njuta av att spara många kostnader som skulle ha varit för dyra. Att arbeta med oss kommer att ge dig många fördelar, inklusive nöjda och nöjda kunder.

Som konsument har du förmodligen redan en uppfattning om hur viktig leveransen och köpupplevelsen kan vara. Faktum är att över hälften av alla köpare säger att de bestämde sig för att inte slutföra en beställning eftersom leveransalternativen inte uppfyllde deras behov.

Handlaren som inte garanterar ett visst leveransdatum hade 30% av köparna som inte ville fortsätta köpa från honom, medan 44% köpte från någon annanstans på grund av långa leveranstider.

Dessa siffror är ännu mer relevanta när vi går in i semesterperioden. När det gäller att köpa presenter, särskilt de senaste, är människor inte så villiga att kompromissa med leveransdatum. 45% av köparna övergav sin beställning på grund av otillfredsställande leveransalternativ.

Vid en tid på året när köpmän förväntar sig att ta hem det mesta av sina årliga intäkter kan en svag transporttjänst undergräva intäkterna, med nedslående konverteringsfrekvenser och svag kundbevarande.

Konkurrensfördelar för transporttjänster

Med ökningen av antalet e-handelsarbetare varje år har ingen råd att ignorera konsumenternas krav. Om du inte kan uppfylla leveransförväntningarna kommer någon annan att göra det. Då är det ingen överraskning att 66% av köparna rapporterade att de valde en återförsäljare enligt leveransalternativ.

Handlare riskerar inte bara att förlora kunder, utan de kan leda dem direkt i armarna på sin konkurrent. Underlåtenhet att uppfylla konkurrenskraften och förlusten av marknadsandelar jämfört med andra handlare i branschen äventyrar hela verksamheten.