Budtransport

Kvalitetsgaranti. Punktlighet. Snabbhet.

budtransport

Varje uppdrag ger oss mer kunskap och erfarenhet, vilket innebär att vi med tiden kommer att förbättra ännu mer inom detta stora och komplexa transportområde. Den erfarenhet och kompetens som vi har samlat ger oss möjlighet att kunna hjälpa dig på bästa sätt när det gäller budtransport eller andra sorts transporter.


Under denna tid har vi haft många uppdrag med nöjda kunder. Men vi vill alltid bli bättre. Och därför arbetar vi för att alltid höja standarden och göra alla våra kunder till mer än 100% nöjda. Det är vår prioritet.

När bokar du transporter med MCDF Transport AB, oberoende av vilken godstransport, hämtas godset upp hos ditt företag, eller anvisat adress och sedan in till slutdestination. Du väljer vilket klockslag godset ska hämtas upp och dag för leverans inom Sverige eller till utlandet.

När bokar du transporter med MCDF Transport AB, oberoende av vilken godstransport, hämtas godset upp hos ditt företag, eller anvisat adress och sedan in till slutdestination. Du väljer vilken klockslag godset ska hämtas upp och dag för leverans inom Sverige eller till utlandet.

Varför välja oss?

 • Du får alltid ett kostnadsfritt prisförslag!
 • Vi erbjuder kompletta och flexibla transporttjänster, även om det är flyt transport, budtransport eller expressbud.
 • Alltid rimliga priser, oavsett tjänst!
 • Vi levererar snabbt och tryggt inom Sverige och utomlands
 • Direktleveranser oavsett destination!
 • Vi erbjuder personliga och kompetenta tjänster inom transport.
 • Transporter som är alltid i tid!
 • Vi arbetar med alla företag, små som stora och även med privatpersoner.
 • Du som kund är alltid vår prioritering!
 •  Vi erbjuder transport dygnet runt och året om!
 • Vårt omdöme från kunderna pratar för sig själv, 100% nöjda kunder!
 • Vi erbjuder transporttjänster av högsta kvalitén och med minsta möjliga klimatpåverkan!
Flyttjänster

Frågor och svar

Fyll i formuläret för gratis offertförfrågan, gärna vart, när och hur mycket gods vill ni frakta.

Vi besvarar ditt mejl så fort som möjligt. Vid mer akuta ärenden är du alltid välkommen att ringa oss direkt.

När bokar du budtransport med MCDF Transport AB hämtas godset upp hos ditt företag, eller önskad destination sedan transporteras vidare till slutdestination. Transporten fraktas med lastbilar.

Med MCDF Transport AB kan du välja vilken dag godset ska hämtas upp och när godset ska leverera till slutdestination inom Sverige eller till utlandet.

I flesta fall kommer vi överens med er om en upphämtningsplats som passar för oss båda. Då vi använder lättlastbilar, har vi möjlighet att köra även in i bostadsområde.

Självklart! Vid bokning får ni gärna meddela detta till oss så vi kan legitimera personen i fråga vid upphämtning/leverans av godset.

Det går bra vilken tid på dygnet och även på helger. 

Upphämtning tid (Upphämtning kan ofta ske omedelbart).

Leveranstid.

Ungefärlig vikt och mått samt antal kolli.

Upphämtningsadress och leveransadress.

Styckegods
Styckegods är halv- eller helpallar som går att stapla. Transportörerna räknar pallar som icke-stapelbara om de överstiger 125 cm, se därför till att packa din pall under 125 cm för att få ett lägre transportpris. 

Partigods
Sändningar på fler än tre pallplatser är i regel för stora att skickas med transportörens vanliga terminalbilar och måste därför bokas med partibilar. Fraktbolagen skickar bara ut partibilar för att hämta större, tyngre sändningar.

Ska du skicka paket är det enklast att förpacka detta i ett högkvalitativt emballage.

För pallar, ska du stapla dina kollin i rader på pallen. Se till att det tyngsta godset är längst ner. Skickar du istället oregelbundet gods behöver detta spännas fast på en pall.

För att skicka godstransporter så billigt som möjligt, är det viktigt att jämföra priser till flera transportföretags. Hos oss på MCDF Transport får du alltid en kostnadsfritt offert. Komplettera formuläret med all information som behövs och vi hör av oss så fort som möjligt.

Välj ditt lokala transportföretag i Kristianstad!

MCDF Transport AB är ett växande transportföretag med huvudkontor i Kristianstad. Vår huvudsakliga verksamhetsområde är i Skåne, med verksamhet över hela Sverige genom våra transporter. 

Välj tid och plats för upphämtning, tid och plats för leverans, resten gör vi! 

Budtransporten är ofta den bästa lösningen när du vill skicka mindre försändelser snabbt, enkelt och säkert. Budbilar passar oavsett om du vill skicka ett par kartonger eller så pass mycket gods att det krävs mer lastutrymme. Om du värderar din egen tid och kostnader för alternativa fraktsätt är budet dessutom förvånansvärt billigt.

Våra lastbilar

Lätt lastbil – lastutrymme upp till 6 pallplatser och är idealisk för mindre transporter som möbler, lösöre och vitvaror. Bilarna kan lasta upp till 900 kg.

Budtransport garanti

Trygghet är vårt prioritet i alla lyckade affärer. Som kund hos vår budfirma i Kristianstad kan du alltid räkna med kamratliga och tydliga villkor. För att garantera kundens trygghet utför vi budtransporter alltid enligt branschens alla regler. Vi arbetar utefter Alltrans 2007, NSAB 2000 och specifika villkor som gäller för den tjänst som utförs.

Budtransporter för företag och privatpersoner

Budtransport är ett snabbt och säkert sätt att skicka försändelser hela vägen från avsändaren till mottagaren. Att leverera med budbil behöver inte vara en nödlösning när det är ont om tid.

När du fraktar dina försändelser med oss får du mer tid över till viktigare saker. Vi löser dina budtransporter med små budbilar, vid behov erbjuder vi också bärhjälp. Vill du vara säker på att exempelvis en födelsedagspresent kommer i tid? Vill du och mottagaren slippa att ta er till utlämningsställen? Kanske har ni inte tid eller kraft att bära?

Kontakta oss gärna om du är osäker på vilken typ av transport som passar dig bäst. Vi hjälper dig gärna och inga frågor är för dumma!

0 +
Spaces Cleaned
0 +
Cleaners
0 +
Happy Customers
0 %
Satisfaction

Expressbud av högsta kvalité

Kan jag boka expressbud med MCDF Transport AB?

Du kan boka expressbud med MCDF Transport AB, både paket, pall, parti och stycke.

Kom igång på bara några minuter.

expressbud

I Sverige, Norge, Danmark och norra Tyskland kan expressbudet vara framme redan samma dag om ni bokar transporten innan lunchtid.

Till andra delar EU kommer din leverans fram dagen efter upphämtning.

Expressbud, när det brinner i knutarna eller du har en leverans som måste vara framme igår finns vi tillgängliga på telefon dygnet runt, och håller tätt kontakt, hela vägen från beställning till leverans.

Ring in och berätta vad som ska vart och när det ska vara framme. Vi bevakar hela flödet, håller dig uppdaterad och återkopplar när leveransen är gjord. Det är du som bestämmer hur bråttom det är, men din transport är alltid lika viktig för oss som den är för dig.

Om du bokar transport med MCDF Transport AB kan godset vara framme redan nästa dag, även för utrikestransporter. När du gör din bokning kan du själv bestämma plats och tid för upphämtning/leverans av godset. I så fall väljer du expresstransport.

Tack vare ett brett nätverk av våra samarbetspartners kan vi hålla korta ledtider även när något oförutsägbart händer, och göra dina transporter så effektiva som möjligt. Dessutom får du alltid veta priset innan du bokar expressbud, oavsett om det sker via telefon, mejl eller på vår webbplats.

Pris varierar beroende på vikt, volym och distans. Expressbud kan du avtala om lägre priser för godstransport än du någonsin hade kunnat tänka på.

Prisoffert kan fås antingen på mejl eller telefon.

 • Vikt och mått samt antal kolli.

 • Upphämtningsadress och leveransadress.

 • Innehåll i sändningen.

 • Packa godset på ett säkert sätt.

 • Vi klarar inte farligt gods.

 • Vill du skicka något i Norge måste du ha en tullblankett fyllas i.

 • Försändelsen körs från dörr till dörr.

 • All hantering är inkluderad i tjänsten.

Lätt lastbilar – idealisk för transporter av möbler, lösöre och vitvaror.

Transport garanti

Trygghet är vår prioritet i alla lyckade affärer. Som kund hos vår budfirma kan du alltid räkna med kamratliga och tydliga villkor. För att garantera kundens trygghet utför vi budtransporter alltid enligt branschens alla regler. Vi arbetar utefter Alltrans 2007NSAB 2000 och specifika villkor som gäller för den tjänst som utförs.

Kontakta oss gärna om du är osäker på vilken typ av transport som passar dig bäst. Vi hjälper dig gärna och inga frågor är för dumma!