Budtransport

Vi är pålitliga och effektiva

budtransport

Som företag har vi varit verksamma inom transportbranschen sedan 2018.

Varje uppdrag ger oss mer kunskap och erfarenhet, vilket innebär att vi med tiden kommer att förbättra ännu mer inom detta stora och komplexa transportområde. Den erfarenhet och kompetens som vi har samlat ger oss möjlighet att kunna hjälpa dig att utföra dina uppgifter. Under denna tid hade vi många uppdrag med nöjda och nöjda kunder med de tjänster vi tillhandahöll. I vårt arbete vill vi alltid bli bättre och därför arbetar vi för att alltid höja standarden och göra alla våra kunder 100% nöjda. Det är vår prioritet.

Du kan boka godstransporter med MCDF Transport AB, både pall, lösa och olösta förpackningar. Om du har stora volymer som bokas med MCDF Transport AB, kan vi avtala om lägre priser för godstransport än du någonsin hade kunnat förhandla dig till på egen hand. Smart va? Bud tjänsten passar dig som vill veta exakt när vi kommer och när vi levererar.

När bokar du transporter med MCDF Transport AB, oberoende av vilken godstransport, hämtas godset upp hos ditt företag, eller anvisat adress och sedan in till slutdestination. Du väljer vilken klocksdag godset ska hämtas upp och dag för leverans inom Sverige eller till utlandet.

Varför ska du välja oss?

 • Vi hämtar styrs av kompetenta medarbetare som tillför märvärden till våra kunder.
 • Vi levererar kvalitet, effektivitet och flexibilitet.
 • Kundens behöv är alltid vår prioritering.
 • Vi levererar dina paket och transporterar dina varor noggrant så att de anländer säkert till sin destination.
 • Hos MCDF Transport AB är det DU som avgör vall när godset hämtas och levereras.
 • Dina förutsätningar utgör grunden för att optimera dinna transporter.
 • Vi hämtar dina varor och levererar dem direkt till avtalad plats.
 • Vi tar alltid den snabbaste vägen!
 • Vi arbetar med alla företag, även mindre och medelstora företag samt privata personer.
 • Vi är mänsligare och mer flexibla.
 • Vi utgår från Dig och Dina behov.
 • Trofasta och nöjda kunder skall vara vårt allra bästa argument i våra transporter.
 • Direktleveranser i Sverige och angräsande länder. Direktleveranser är enkelt och smidigt!
 • Låt oss tillsammans se om direktleverans kan vara den bästa lösning för Dig eller för Ditt Företag.

Fyll i uppgifterna i formuläret och gärna vart, när och hur mycket gods vill ni frakta.

Vi återkopplar till er inom kort.

När bokar du budtransport med MCDF Transport AB hämtas godset upp hos ditt företag, eller önskad destination sedan transporteras vidare till slutdestination. Transporten fraktas med lastbilar.

Med MCDF Transport AB kan du välja vilken dag godset ska hämtas upp och när godset ska leverera till slutdestination inom Sverige eller till utlandet.

I flesta fall kommer vi överens med er om en upphämtningsplats som passar för oss båda. Då vi använder lättlastbilar så har vi möjlighet att köra in i bostadsområde.

Självklart kan vi göra detta. Vid bokning får ni gärna meddela detta till oss så vi kan legitimera personen i fråga vid upphämtning/leverans av godset.

Det går faktiskt bra vilken tid på dygnet som helst!

Upphämtning tid (Upphämtning kan ofta ske omedelbart).

Leveranstid.

Ungefärlig vikt och mått samt antal kolli.

Upphämtningsadress och leveransadress.

Du kan både boka längre eller kortare budtransporter.

Styckegods
Styckegods innebär i halv- eller helpallar som går att stapla. Transportörerna räknar pallar som icke-stapelbara om de överstiger 125 cm, se därför till att packa din pall under 125 cm för att få ett lägre transportpris. 

Partigods
Sändningar på fler än tre pallplatser är i regel för stora att skickas med transportörens vanliga terminalbilar och måste därför bokas med partibilar. Fraktbolagen skickar bara ut partibilar för att hämta större, tyngre sändningar.

Ska du skicka paket är det enklast att förpacka detta i ett högkvalitativt emballage.

För pallar, ska du stapla dina kollin i rader på pallen. Se till att det tyngsta godset är längst ner. Skickar du istället oregelbundet gods behöver detta spännas fast på en pall.

För att skicka godstransporter så billigt som möjligt, är det viktigt att jämföra priser till flera transportföretags. MCDF Transport ger dig möjligheter att få ett fri automatiskt offert förfrågan.

Beställ din budtransport hos MCDF Transport AB.

Med 3-års erfarenhet och starkt personligt engagemang erbjuder vi dig snabba och pålitliga budtransporter till konkurrenskraftiga priser. Du väljer tidpunkten till upphämtning, var vi lämnar och hur bråttom det är. Resten är vårt jobb.

Budtransporten är ofta den bästa lösningen när du vill skicka mindre försändelser snabbt, enkelt och säkert. Budbilar passar oavsett om du vill skicka ett par kartonger eller så pass mycket gods att det krävs mer lastutrymme. Om du värderar din egen tid och kostnader för alternativa fraktsätt är budet dessutom förvånansvärt billigt.

Våra lastbilar

Lätt lastbil – lastutrymme upp till 6 pallplatser och är idealisk för mindre transporter som möbler, lösöre och vitvaror. Bilarna kan lasta upp till 900 kg.

Budtransport garanti

 Trygghet är vårt prioritet i alla lyckade affärer. Som kund hos vår budfirma i Kristianstad kan du alltid räkna med kamratliga och tydliga villkor. För att garantera kundens trygghet vi utför budtransporter alltid enligt branschens alla regler. Vi arbetar utefter Alltrans 2007, NSAB 2000 och specifika villkor som gäller för den tjänst som utförs.

Budtransporter för företag och privatpersoner

Budbil är ett snabbt och säkert sätt att skicka försändelser hela vägen från avsändaren till mottagaren. Att leverera med budbil behöver inte vara en nödlösning när det är ont om tid. När du fraktar dina försändelser med oss får du mer tid över till viktigare saker. Vi löser dina budtransporter med små budbilar, vid behov erbjuder vi också bärhjälp. Vill du vara säker på att exempelvis en födelsedagspresent kommer i tid? Vill du och mottagaren slippa att ta er till utlämningsställen? Kanske har ni inte tid eller kraft att bära? Kontakta oss gärna om du är osäker på vilken typ av transport som passar dig bäst. Vi hjälper dig gärna och inga frågor är för dumma.

0 +
Spaces Cleaned
0 +
Cleaners
0 +
Happy Customers
0 %
Satisfaction